PRIJEĐITE S RIJEČI NA DJELA

DOZVOLITE SI USPJEH

OTKRIJTE ONO NAJBOLJE U SEBI

Postoji li nešto što vam stoji na putu vašeg poslovnog ili privatnog života?

Coaching vam može pomoći da to prebrodite otvarajući vas novim mogućnostima, strategijama i inspiracijom. Moje ime je Tamara Perušić i želja mi je naučiti vas postići ravnotežu u privatnom i poslovnom životu. I sama sam si postavljala sva ova pitanja i tražila načine kako raditi pametnije, pobijediti stres i izbjeći izgaranje. Zajedno ćemo pronaći odgovore koja je to najbolja formula koja radi za vas kako da postignete uravnotežen privatni i poslovni život.
Prijeđite s riječi na djela
 
Prijeđite s riječi na djela
Umjesto da živite iz navike, prilagodite svoja djela i ponašanje na način da vas vode ka rezultatima koje želite ostvariti. Jednom kada ste definirali svoj željeni cilj, usmjerite akcije i ponašanje koje će vas dovesti njegovom ostvarenju.
Dozvolite si uspjeh
 
Dozvolite si uspjeh
Istraživanja su pokazala da su ljudi koji znaju svoju misiju i cilj u životu sretniji nego osobe koje nemaju takve težnje. Cilj daje ljudima osjećaj svrhe, čime se jača i samopouzdanje. Zapravo i sam cilj nije bitan nego putovanje ka njemu i ustrajnost da se on ispuni
Preuzmite kontrolu
 
Preuzmite kontrolu
Često puta u životu se oslanjamo na druge umjesto da nađemo snagu u sebi. Oslanjajući se na sebe preuzimamo kontrolu nad našim životom. Učimo o sebi i prepoznajmo svoje potencijale. Razni treninzi, radionice i coaching mogu nam pomoći da otkrijemo svoje snage i strasti. Odaberite najbolje za sebe.

Ne morate više biti žongler. Možete postati kapetan svoga broda!

Ovaj coaching je za sve vas koji se osjećate:Skladniji život by Tamara Perušić
  • izgubljeno
  • izgoreno
  • zabrinuto
  • pretrpani ste obavezama
  • preopterećeno
  • pod velikim stresom.
 

Kroz coaching ćete dobiti odgovore kako postići sklad u vašem životu, kako bi uživali i na poslu i kod kuće, upravo sada, u ovom trenutku, jer život i je ovdje i sada.

Pomoći ću vam da razvijete vještine poput asertivnosti i samopouzdanja i posložite svoje vrijeme na način da dobijete najviše od života.

Otkrijte ono najbolje u sebi

Skladniji život by Tamara PerušićSvatko od nas je u nečemu najbolji. Neki su izvrsni govornici, drugi lako uspostavljaju kontakte, neki izvrsno kuhaju, drugi plešu, pjevaju ili slikaju. Najsretniji smo onda kada radimo ono u čemu smo najbolji. Zato je važno otkriti svoje talente, koji zajedno u kombinaciji sa znanjem i vještinama vode ka sretnom, zadovoljnom i uspješnom životu.