O meni

Upoznajte me!

Tijekom 20 godina rada u Korporativnom svijetu koji zna biti izazovan i stresan, tražila sam načine kako uskladiti privatni i poslovni život. Tragala sam za odgovorom kako da mi ostane energije za aktivnosti koje me vesele.

Većinu svoje karijere radila sam kao Voditeljica projekata na velikim, često i međunarodnim projektima. 

Polazila sam niz edukacija za osobni rast koje su mi pomogle da uskladim sve obaveze uz minimalni stres, da slušam želje svog srca i živim život kakav želim. 

Značajnije edukacije i životne uloge

Tamara Perušić

Tamara Perušić, MBA, NLP Master, Business Success Coach, Professional TQ Trainer

Neke od značajnijih edukacija koje su mi pomogle na tom putu su NLP Master, Business Success Coach i Professional TQ Trainer. Svoje obrazovanje nastavila sam za voditelja Soulwork Systemic Coachinga i voditelja crtanja fraktalnih crte ža kao oblika art terapije. Osim toga pohađam školu slikanja i trčim 3-4 puta tjedno.

Danas sam ja osoba koja stiže sve. Uspjevam balansirati život u svojim raznim životnim ulogama: supruge, majke, domaćice, menadžerice, coacha, slikarice, prijateljice, rekreativke i sve ostale uloge koje me vesele. Imam načine, znanje i vlastito iskustvo kojim vam mogu pomoći vratiti ravnotežu i sklad u vaš život, kako bi i vi živjeli život koji volite i želite. 

 

 

 

Usklađivanje privatnog i poslovnog života

Mnogi ljudi me pitaju kako uz malu djecu koja su mi apsolutni prioritet i karijeru koja mi je važna, a bez ikakve podrške baka, djedova i dadilja, uspijevam odvojiti vrijeme da se educiram i kreativno provodim vrijeme. Zapravo, važan je fokus. Kod usklađivanja privatnog i poslovnog života sve se vrti oko prioriteta, naših prioriteta.

I vi to možete postići!

Ukoliko ste došli u situaciju da su vam i najugodnije stvari postale zamorne i teške i da svoje želje odgađate za tamo jedanput, ja vam mogu pomoći sa time jer sam i sama bila u takvim situacijama.

Pomoći ću vam razjasniti koji su vaši prioriteti i pronaći ćemo odgovore koja je to prava formula koja radi za vas i vaš život. Konačno ćete moći živjeti ovdje i sada, ostavljajući prošlost iza sebe i budućnost u budućnosti. Prenijet ću vam tehnike koje su pomogle meni da živim život koji volim.

Otvarajući sebi i drugima nove perspektive i pomažući spoznati sebe, zajedno činimo svijet boljim mjestom. 

Radujem se vašem pozivu i zajedničkom stvaranju ljepšeg i sretnijeg života kakav zaslužujete!

Komentari su zatvoreni.