Funkcionalne slike

Balansiranje čakri

Pojam čakra dolazi iz drevnih Veda i znači kotač, disk ili vrtlog. Čakre su energetska središta u našem tijelu, oni su vrtlozi energije i središta snage. Boje čakri povezane su s frekvencijom energije, koju čakra metabolizira pri određenoj brzini. Pravilno funkcioniranje čakri nam omogućava zdravo fizičko i emocionalno tijelo.

Čakre utječu na funkciju organa, krvotok, aktivnost hormona, ali i na emocije i misli. Transformiraju kozmičku životnu energiju koja neprekidno struji ljudskim tijelom. Kaže se da je čovjek zdrav ako su mu čakre usklađene i otvorene za protok energije; što više energije protječe kroz čakre, čovjek je zdraviji.

Kad su čakre otvorene i uravnotežene, energija može slobodno teći tijelom i umom. No, kad je bilo koji od ovih energetskih centara blokiran, to dovodi do stagnacije i raznih tjelesnih duhovnih poremećaja.

Kao pomoć u balansiranju čakri pomažu funkcionalne mandale. Svaka je programirana afirmacijama koje podržavaju i balansiraju pojedinu čakru.

All level healing

ALH tehnika je brza, cjelovita, jednostavna i lako primjenjiva tehnika mentalnog i intuitivnog razvoja, manifestiranja i iscjeljivanja, koja je nastala kao rezultat 10-godišnjeg istraživačkog rada, individualnih i grupnih terapija, edukacija, te suradnje s liječnicima i terapeutima različitih alternativnih i drugih metoda iscjeljivanja. Uključuje učenja s područja alternativnog rada mentalnih i duhovnih tehnika, daje jednostavan uvid u sve razine postojanja te brze rezultate u svim područjima u kojima želimo djelovati ili ih promijeniti. Ukratko, pomaže u postizanju iscjeljenja i cjelovitosti na svim razinama čovjekovog bića, baš kao što kaže sam naziv – All level healing.

Ono što je oslobađajuće je spoznaja da smo mi kreatori svoje stvarnosti i možemo mijenjati život za sebe i druge na bolje, na jednostavan način. Mi nismo žrtve okolnosti, sudbine niti volje drugih ljude već možemo preuzeti kormilo u svoje ruke.

Ove slike su programirane all level healing tehnikom.