Tamara’s Art

Tamara’s Art koncept predstavlja inovativni pristup umjetnosti koji kombinira tehniku slikanja sa dubokim duhovnim i emocionalnim iskustvom. Kreiran od strane umjetnice i NLP majstorice Tamare, ovaj koncept omogućava učesnicima da kroz kreativno izražavanje istraže i oslobode unutrašnje emocije i misli. Cilj je ne samo stvaranje lijepih umjetničkih djela, već i postizanje unutrašnjeg mira i samospoznaje.

Tamara’s Art koncept se zasniva na ideji da umjetnost može biti moćno sredstvo za osobni rast i duhovno iscjeljenje. Kroz vođene kreativne sesije, meditacije i refleksiju, učesnici su u mogućnosti da se povežu sa svojim unutrašnjim ja i izraze svoje najdublje osjećaje i misli. Ovaj pristup umjetnosti je sveobuhvatan, pristupačan svima, bez obzira na prethodno umjetničko iskustvo.

Radi se grupno ili pojedinačno.

Dobrodošli u Tamara’s Art – članski program

Otkrijte moć crtanja za dušu, opuštanje i kreativno izražavanje

Želite li istražiti svoju kreativnost i pronaći unutarnji mir kroz umjetnost? Tamara’s Art članski program je stvoren upravo za vas!

Članski program Tamara’s Art osmišljen je za poticanje kreativnosti gdje članovi mogu istražiti svoj umjetnički potencijal, opustiti se i pronaći unutarnji mir kroz vođenu meditaciju, foto introspekciju i umjetničko stvaranje. Program nudi razne mogućnosti za povećanje kreativnosti i promicanje opće dobrobiti.

Program započinje 02.09.2024

Na listu čekanja možete se predbilježiti putem slijedeće forme

Razine članstva

Osnovno članstvo

Cijena: 40 €/mjesečno

Što je uključeno:

  • tjedne live virtualne radionice
  • 2x mjesečno newsletter sa kreativnim savjetima i inspiracijom

Premium članstvo

Cijena: 90 €/mjesečno

Što je uključeno

  • sve što je uključeno u osnovno članstvo
  • personalizirana povratna informacija na umjetničko djelo
  • popusti na posebne radionice i događaje
  • art izazovi

Art družionica
vaše mjesto za opuštanje, introspekciju i poticanje kreativnosti!

Pridružite nam se na Art družionici punoj zabave i kreativnosti

Pozivam vas na jedinstveni događaj gdje ćete moći provesti nezaboravno vrijeme uz umjetnost, druženje i opuštanje. Bez obzira na vaše prethodno iskustvo u umjetnosti, naše Art družionice su savršeno mjesto za sve koji žele otkriti i razviti svoju kreativnost.

Trajanje Art družionice: 2,5 sata

Radimo u maloj grupi, online ili uživo.

Družionica se sastoji od 3 dijela:

  • opuštanje uz vježbe disanja i/ili vođenu meditaciju
  • igramo se s fotografijama zahvaljujući kojima dobivamo nove perspektive
  • crtanje ili slikanje

Opuštanje – skidamo se s autopilota

Prva aktivnost nam je opuštanje i oslobađanje svake napetosti uz vođenu meditaciju skeniranja tijela i/ili vježbe disanja.

Živimo u dinamičnom svijetu u kojem žongliramo između mnogih obaveza. Uz stalne zahtjeve posla, obitelji i svakodnevnog života, lako je osjećati se preopterećeno i nepovezano sa svojim unutarnjim ja.

Tu nam može pomoći vođena meditacija koja je moćan alat za opuštanje, svjesnost i otključavanje kreativnosti.

Zahvaljujući vođenoj meditaciji naš um nalazi utočište i prostor u kojem može pobjeći od kaosa svakodnevnog života i pronaći unutarnji mir. Vođena meditacija pomaže osloboditi napetost, smanjiti stres i pospješuje opuštanje. Kako otpuštamo brige i stres, stvaramo prostor za kreativnost.

Kroz meditaciju učimo promatrati svoje misli, emocije i osjete sa znatiželjom i suosjećanjem. Skidamo se sa autopilota i dobivamo više jasnoće, fokusa i uvida.

Samorefleksija – nove perspektive

Druga aktivnost nam je rad sa fotografijama kako bi istražili vezu između fotografije i osobnih iskustva, vrijednosti i/ili želja.

Uz pomoć fotografija širimo našu perspektivu. Istražujemo naše unutarnje krajolike i otkrivamo ono što je na prvu skriveno od nas.

Kroz slike i pitanja koja potiču na razmišljanje, razmišljamo o svojim iskustvima, uvjerenjima i emocijama i dobivamo vrijedne uvide u vlastite misli i ponašanja.

Ovaj proces samorefleksije, osnažuje nas da donosimo svjesne odluke, oslobodimo se ograničavajućih obrazaca i bolje se uskladimo sa svojim autentičnim ja.

Ovaj proces, također nas poziva da razmišljamo izvan okvira, istražujemo neočekivane veze, potičemo našu maštu, inovativne ideje, znatiželju i istraživanje.

Crtamo ili slikamo

Treća aktivnost nam je crtanje ili slikanje uz moju demonstraciju i pomoć.

Kako nam crtanje ili slikanje može pomoći?

Crtanje i slikanje zahtjeva usredotočenost na zadatak koji je pred nama. Kako se svjesno koncentriramo, to nam pomaže smiriti um i biti u sadašnjem trenutku čime se potiče opuštanje i smanjuje stres.

Usmjeravanjem misli, osjećaja i iskustava na papir ili platno obrađujemo emocije na zdrav način i pronalazimo olakšanje od napetosti i tjeskobe.

Crtanje i slikanje potiče osjećaj harmonije i ravnoteže između uma i tijela. Ritmički pokreti crtanja ili slikanja potiču stanje opuštenosti u tijelu, dok kreativno izražavanje zapošljava um na pozitivan i ispunjavajući način.

Družionica 11.06.2024

CRTAMO MANADALU

Svatko će napraviti svoju unikatnu mandalu.

Termin: 18-20:30h

Lokacija: uživo, Indestructible Concept Room, Zagreb

Mandala je meditativna praksa – putovanje u dubine duše. Kako ulazimo u simetrične dizajne mandala i različite uzorke, ulazimo u stanje duboke opuštenosti i svjesnosti.

Crtanje mandale započinje iz središnje točke i kreće se prema vani crtanjem detaljnih oblika i uzoraka. Središte mandale smo mi – naše središte mudrosti gdje se nalazi naša istina, naši snovi i darovi. Iz tog središta krećemo se u unutarnje slojeve i potom u vanjske. Započinjemo jednostavnim oblicima, a onda si dopuštamo da nas crtanje ponese i ukrasimo je kako se nama sviđa. Ona ne mora biti savršena, važno je da se nama sviđa i da uživamo u njenom stvaranju.

Crtanjem mandale oslobađamo se napetosti, utišavamo um i njegujemo osjećaj unutarnjeg mira i spokoja.

Što je potrebno za družionicu?

Dozvoliti si 2,5 sata za opuštanje i kreativnost.

Cijena radionice je 33 €

Bit će moguće kupiti i start kit sa materijalom i priborom da možete kasnije isprobati kod kuće.

Hvala vam što podržavate moj rad.