Dostupno

Slike koje traže novi dom

Želja mi je da moje slike nađu svoj novi dom gdje će nekome uljepšati i podignuti prostor. Sve slike rađene su s puno ljubavi i pažnje i u sebi nose takve vibracije.

Kod izrade svojih radova koristim uvijek vrhunske materijale; visko kvalitetne slikarske boje kao što su Royal Talens, Amsterdam i Louvre, kvalitetna slikarska platna i mdf ploče.

Napomena: Album se kontinuirano ažurira. Ukoliko na mojim stranicama vidite nešto što vam se sviđa, a ne nalazite ovdje, molim vas pošaljite mi poruku na tamara.art4me@gmail.com tako da provjerim je li možda dostupno, a nisam još stigla staviti u album.

Funkcionalne slike

Funkcionalne slike su vizualni prikazi koji imaju praktičnu primjenu ili svrhu u određenom kontekstu. Funkcionalne slike imaju moćan utjecaj na naše emocionalno stanje i mogu nam pomoći da balansiramo naše emocije i potaknemo emocionalnu dobrobit. Kroz njih, možemo se povezati s pozitivnim aspektima okoline, vizualizirati pozitivne ishode, izražavati i obrađivati naša emocionalna iskustava, te cijeniti male radosti i ljepote svakodnevnog postojanja.

U ponudi imam mandale za balansiranje čakri

Ponudu MANDALA provjerite ovdje